onsdag 9 juli 2008

Grattis Kaka


Nu du lilla damen är det bara timmar kvar av de två slitsamma, fantastiska, underbart spännande och roliga månader som nu börjar nå sitt slut. Och nu lilla Kakan så har du hunnit tänka igenom situationen vid varje tramp, inte bara en gång utan massor av gånger under tiden du byggt upp din kondition till elitnivå. Och vi hoppas att du lilla Kakan har kommit fram till en bra slutsats och en ny insikt som ska leda dig rätt i framtiden.

Och till sist lilla Kaka vill vi (hela svenska folket) önska Dig .. Lycka till !!
Hon leve Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra ...

Här kan du följa hennes cykeltramp på hennes upptäcksfärd genom eld och vatten .. när sidan tar slut tryck på äldre inlägg för du ska tro dom är många .. ;)

Kaka svarar med att Tacka hela svenska folket!! .. för allt stöd och uppmuntran som gjorde hennes cykling minnesvärd och lätt. Här kommer en bildserie på hennes sista påtvingade morgonvandring, bussåkande och cykling. Hon lovar komma tillbaka på cykel och i buss men med andra förutsättningar ..



















Se så glad (trött) Kaka är nu när hon får krypa i säng efter ett mycket långt dygn och närmare 48 mil på cykel nu när hon vet vad som nalkas ..


7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, du tänker väl fortsätta cykla?

Kaka sa...

Det var en mycket bestämd och tydlig fråga .. :O

Anonym sa...

Grattis !
Men, med så fina omgivningar, det är klart det blir några cykelturer ? :-)

Kaka sa...

Ja .. ska du följa ?

Anonym sa...

Kanske det..

Anonym sa...

Grattis!
fråga: har du inte såna därninga cykelskor, du vet som man "klickar" fast i pedalerna? Det blir MYCKET lättare att trampa då till nästa gång ;)

h.

Kaka sa...

He he .. go du!