tisdag 25 november 2008

Gör din röst hörd på RIX FM´s Blogg SM idag

Nu svettas många bloggare i bloggvärlden och jag skulle också tro att många hjärnor går på hörvarv.

Nu är det
blod, svett och tårar som gäller ..

Just nu pågår RIX FM`s Blogg SM


Och självklart ska vi rösta på
Bums.nu som är med i delfinalen idag på RIX FM och tävlar med de riktigt luttrade. Det är nu det gäller, din röst är viktig, det är nu vi ska leda en riktigt bra blogg och mannen bakom bloggen vidare till en första plats.

Bakom Bums.nu finns HC Barregren som jag personligen känner och kan beskriva så här, han är otroligt charmig, envis och har ett stort (väldigt stort) ego, han är den stora tvivlaren, självkritikern och drömmaren, upplysaren av stora mått, reklammannen och den återkommande sagoberättaren men han är också en underbar vän ..

Det är enkelt att läsa Bums. Den är aldrig tråkig, allvarligt ibland men oftats innehåller den underfyndiga inlägg som förlöser ett gott skratt eller så får han oss att tänka, dessutom är han välarbetad och snygg :))

Vi behöver fylla på hans ego, gör din röst hörd, det går endast att rösta på honom i delfinalen idag den 25 November så därför behövs din röst idag, det är en ny delfinal dagligen ..

Gör så här:

Gå in på RIX FM och klicka på på Bidrag 4 som heter Christer, Bums.nu och skriv in ditt namn. Sen är det klart!!

eller

gå in på hans inlägg "Nu kan du rösta" och klicka dig fram ..

Till många fans besvikelse måste jag tyvärr säga att min vilt personliga blogg, mellan eld och vatten drar oss undan denna stora händelse i bloggvärlden, men hav förströstan, de riktigt stora går aldrig ut i världen, vi är redan där, vi verkar i det lilla, i det stora ..

Dom riktigt fula fiskarna ..


2 kommentarer:

Anonym sa...

Aahahahhhaha, vad fiiint sagt. Puss å kram på dig.

EGOT!

Kaka sa...

Oh suuuger åt mig!